Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Naizgled vrlo praktičan dodatak za sve na relaciji Srbija-Republika Srpska-Crna Gora jer MTS nudi tarifni dodatak kojim za fiksan iznos dobijate pretplaćenu delimičnu roaming uslugu u okviru Telekom grupacije: mobilna i fiksna mreža m:tel Crna Gora, mt:s, fiksna telefonija Telekoma Srbija, m:tel Republike Srpske i fiksna mreža Telekoma Srpske. Međutim, kako su svi te kompanije nezavisne tako su i predstavnici istih neupućeni u rasprostranjenost njihovih mreža i zbog toga možete upasti u zamku za sulude roaming račune koja je napravljena od strane Telekoma (namerno ili slučajno).
 
//
 
 
 
//
Sve više banaka pravi ponude keš kredita koji su namenjeni penzionerima, iako su penzionerima smanjena mesečna primanja, oni su i dalje jedni od najurednijih platiša. Shodno primanjima koja su im zagarantovana, i bež kašnjenja, ova grupa klijenata je bankarskom sistemu primamljiva.
 
Kredit za refinansiranje je kredit koji podrazumeva zamenu postojećeg duga po osnovu jednog ili više dobijenih kredita novim kreditom, obično u istom iznosu i sa istim sredstvima obezbeđenja, ali pod drugačijim uslovima (kamatna stopa, duži rok otplate, grejs period ili poček). Uslovi odobravanja kredita za refinansiranje razlikuju se od banke do banke, tj. zavise od poslovne politike banke, i mogu biti promenljiva kategorija.
 
//
 
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić najavio je danas da će na sledećoj sednici vladi biti predloženo da ukine vize za 10 zemalja, čime će se nastaviti proces vizne liberalizacije, koja je u velikoj meri doprinela povećanju broja stranih turista. Vize će, između ostalog, biti ukinute za Katar, Kuvajt, Oman, Venecuelu, Panamu, Jamajku, Paragvaj, Kolumbiju, Gvatemalu, rekao je Ljajić.
 
//
 
Promotivna kampanja "Moja Srbija", koju organizuje Turistička organizacija Srbije, od 3. juna biće realizvoana u više gradova u Srbiji, a cilj je da građani bar deo godišnjeg odmora provedu u našoj zemlji. Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je da su naši turisti prošle godine u inostranstvu potrošili 889 miliona evra, dok je domaći devizni priliv od turizma iznosio 843 milion
 
//
 
         
 
//
 
   
"Dobar plan koji se energično sprovede u delo danas, bolji je od savršenog plana koji se sprovede sutra."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved